Prime Express vine in intampinarea clientilor sai cu solutii moderne de transport al marfurilor, gandite pentru a garanta miscarea bunurilor in siguranta si cu eficienta maxima cost-timp.

Livram atat la nivel national, cat si international, cu ajutorul unei flote formate din autovehicule moderne, cu o capacitate de transport de 3,5 tone, sprintene si fiabile, respectiv cu un camion de 12 tone, pentru transporturile rutiere voluminoase.

Suntem prezenti in puncte strategice din Romania si Germania, pentru a maximiza circuitul incarcaturilor care ne sunt incredintate. Pana in prezent, am livrat cu succes o gama variata de produse, destinate industriilor auto, aviatica, farmaceutica sau hi-tech. Experienta noastra in transportul rutier de marfuri este dovedit prin cifre: peste 9.000 de comenzi predate rapid si in conditii optime.

Cum procedam

In general, preluam marfa expediata cu avionul si asiguram transportul rutier pe ultima portiune de drum, chiar pana la usa ta, daca ai nevoie. Operam in principal in cadrul aeroportului din Frankfurt, de unde colectam marfurile si le livram catre destinatiile finale.

Insa capacitatea noastra de a gestiona in mod profesionist transporturi rutiere de marfuri nu ne limiteaza la o anumita zona. In functie de necesitatile tale, avem posibilitatea de a incarca din majoritatea aeroporturilor din spatiul european, si nu numai.

Excelam in servicii de transport paletizat sau vrac in regim expres 24/7. Prime Express ofera nu doar fast-delivery, ci si manipulare marfa si depozitare rapida. Astfel, Prime Express indeplineste un rol mai complex decat simpla miscare a marfurilor, activand ca una dintre firmele importante de logistica de la noi din tara.

Secretul nostru e simplu: facem tot posibilul sa ne respectam angajamentele, inclusiv depunand eforturi extra. Aceasta abordare este specifica unei colaborari cu o firma care are nevoie de transport. Un mare grad de flexibilitate, o intelege profunda a domeniului, pentru ca o cooperare fructuoasa nu se poate limita la minimul necesar.

Ce ne recomanda

Experienta

Avem suficienta experienta incat sa ne putem descurca in orice situatie. Asiguram in conditii optime transportul international de marfa atat in zone cu circulatie libera, cat si in spatii cu diverse restrictii. Soferii nostri sunt instruiti corespunzator, cunoscand toti pasii de urmat pentru indeplinirea formalitatilor vamale de pe rutele lor.

Asadar, suntem o firma de transport si de logistică nu doar cu avantajul unei flote moderne, ci si al soferilor experimentati, care cunosc la perfectie drumul Romania-Germania. Suntem ca acasa in Frankfurt, unde am deschis un depozit de 500 mp, langa aeroport, iar de la sediile din Bucuresti si Ciorogarla ne lansam spre orice destinatie.

Dedicarea fata de client

Marfa ta este marfa noastra pana ti-o predam. Stim ca suntem responsabili de ea si ca te bazezi pe noi. Stim ca iti faci anumite planuri in functie de livrarea pe care ne asumam sa o onoram in regim expres.

Ne luam angajamentul sa iti oferim solutii personalizate de transport rutier, in functie de nevoile tale, fie ca ceea ce cauti este o firma de transport international sau una axata pe transporturi speciale. Convenim asupra regulilor de baza si apoi le dezvoltam.

Transparenta

Iti intelegem perfect dorinta de a fi la curent cu stadiul expeditiei, astfel ca iti oferim posibilitatea de a verifica tot timpul unde se afla marfa ta si care este timpul estimat de livrare. Utilizam in acest scop o platforma extrem de detaliata, care permite tinerea riguroasa a evidentelor, emiterea de rapoarte si monitorizarea precisa a intregii operatiuni.

In functie de termenii conveniti, primesti informatii actualizate privind detaliile traseului la fiecare 2, 4, 6, 8 sau 12 ore (GPS, status estimat de la ora incarcarii – ETA, kilometri calculati de la punctul de incarcare pana la destinatie). Raspunsurile sunt trimise intr-un timp scurt, printr-un sistem ultra fast response, deoarece, cu oricata urgenta am trata noi transportul rutier de marfa, informatia trebuie sa circule si mai repede.

Viziunea

Suntem o companie de transport cu planuri de viitor. Flota in crestere si diversificarea serviciilor ne permit sa punem in aplicare planurile de extindere a acestei afaceri intrate deja in perioada de maturitate. Odata cu parcurgerea procedurilor necesare, intentionam sa adaugam in portofoliul nostru de servicii si transportul de marfuri periculoase, in acelasi timp cu inaugurarea de noi rute.

De asemenea, vom creste capacitatea Prime Express de a asigura autonomia de functionare a flotei, prin deschiderea unui service dedicat autovehiculelor proprii. Asta iti va garanta disponibilitatea noastra 24/7 in orice conditii.